Известная украинская телеведущая Алла Мазур показала поклонникам свою елку.

Звезда, которая сейчас мужественно борется с тяжелой болезнью, не осталась в стороне от новогодних праздников и вместе с сыном украсила роскошную елку.

Фотографией своей красавицы она похвасталась в Instagram.

По словам Мазур, про елочку под потолок она мечтала с детства. Мечта осуществилась после покупки искусственного дерева, которое мужественно выдерживает весь цикл новогодних праздников.

Наряжая елку, ведущая с сыном Темой не смогли обойти стороной аномально теплую зиму.

«На этот раз одели точно по погоде. Хотя до бабочек еще не дошло — зато зонтики точно в тему», — пошутила Мазур.

Более того, добавила она, тематика елки вышла абсолютно «кото-френдли».

«То есть даже если ваш пушистик атакует новогоднее дерево, и вся эта красота с него попадает — ничего не разобьется! говорю честно, это обстоятельство вдохновило меня больше всего. Потому что после нескольких бесплодных попыток договориться с нашим Мусиком я сдалась и накупила для елки что проще: только бы не билось. И вот теперь — такая красота)) Радуюсь, потому что самой очень нравится», — подчеркнула она.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Додам до інстаграмської колекції ялинок і нашу з Тьомкою🎄Разом з приємним сюрпризом для всіх любителів котів і кішечок (читайте далі)🙂 🎄Про ялинку під стелю я мріяла з дитинства) Купили штучну — і тепер разом з нами вона не тільки береже природу, але й героїчно витримує весь різдвяно- новорічний цикл: починаючи з 24 грудня — і аж до Водохреща🙂 🎄Цього разу — одягли точно по погоді🌧 Хоч до метеликів ще не дійшло — зате парасольки точно в тему🙂☔ Ну і сподіваємось- сніжинки теж❄ Але це — ще не всі цьогорічні секрети нашої красуні) 🎄 Бо крім того, що ми вписалися в модний нині, як кажуть, лаконічний європейський дизайн, вся ця колекція — абсолютно кошачо- френдлі!☝️😻 Тобто навіть якщо ваш пухнастик атакує новорічне дерево, і вся ця краса з нього попадає — нічого не розіб’ється!✌Скажу чесно, ця обставина надихнула мене найбільше😊 Бо після кількох марних спроб домовитися з нашим Мусиком — я здалася, і накупила для ялинки що попростіше: аби тільки не билось. І ось тепер- така краса)) Тішусь, бо самій дуже подобається😉 🎄Хто придумав, запитаєте ви, одягти ялинку так стильно, екологічно- і з любов»ю до звірят?) Відповідаю: НАШІ ЗЕМЛЯКИ! З Івано-Франківщини. Там далі етикетка є — правда, без точної адреси, щоб не запідозрили у відвертій рекламі)) Але ця обставина порадувала мене особливо🙂 Бо українці — вміють! Зробити модно, красиво, екологічно- і досить економно: ціни стартують з 30 гривень. 🎄 Словом- франківці молодці) Дають привід ще раз тегнути #пишаюсьукраїнцями Наш Мусик — теж такої думки, і під ялинкою вже практично оселився) Ну а щоб політ їхньої фантазії оцінили й ви — наприкінці ще кілька фоток з рятівної кошачої колекції😉😻 А що доброго перед святами роздивились ви?)

Публикация от Alla Mazur (@allamazurofficial)

«Очень красивая и стильная елка у вас получилась !!! Счастливого вам Нового Года, Аллочка !!! Выздоравливайте !! Мы вас очень любим !!! »,« Очень красивая елка со вкусом украшена, браво, я тоже мечтала о елке и в этом году осуществилась мечта, пока купили живую, но мечтаю о искусственной елке, Вам здоровья, любви, красоты и пусть сбываются самые заветные мечты », — пишут в комментариях люди.